slapphack.blogg.se

3 barns mamma o sambo,renovering av hus.. detta innehåller träning, renovering o lite smått om mina liv..

Den glömde...

Publicerad 2014-04-08 19:38:32 i Allmänt,

Först o främst så vill jag berömma både mammor o pappor.. Men lite extra till oss mamma som dom flesta glömmer.. Nu talar jag kanske inte för alla men de e min syn på detta..

Det e många som glömmer att vi e mammor o e individer också precis som papporna.. 
Pappor får beröm så fort dom varit med sina barn 1 dag o lyckas göra dagen fantastisk, visst e de underbart ingen jag lägger bakom mig, men varför tar alla oss mammorna för givet? Var e våran berömmelse? 
Vi säger såhär , en dag ser ut såhär..

Vaknar 06:00 går upp fixar med frukosten till minstingen 
Straxt där efter vaknar en tröttmössa som e lite morgon tjurig 
Barnkanalen sätts på, kollar ett tag nästa ska ha frukost o även jag vi sätter oss o de går fort för vi ska ju fortsätta kolla barnkanal(Disney )äter knappt o jag börjar små tjata.
Jaja dags att börja fixa för dagis o vi tjafsar om kläder (konstigt haha)
Stänger av tvn för att de ska gå fortare , typ dagis nästan börjat fast jag sagt till 30 min innan, ska klä på oss ytter kläderna o helt plötsligt kan man inte klä sig..
Kommer försent som vanligt ;-)
Hämtar barnen vid 11:30 igen tjurigt för man inte vill hem(förstår honom)
Åker hem och lagar mat (under tiden  dom varit på dagis har jag faktiskt tränat)
Hittar på o leker ute eller inne , pysslar eller bakar ja nånting.. Åker till öppna förskolan ibland..
Äter mellanmål :-)
Kommer hem eller fixar oss i tid innan sambon (pappa) e hemma md dusch o maten klar samt att städningen e fixad..

Så ser dagarna ofta ut plus att jag har min fotbollsträning också..
Sambon åker kl 6 o e hemma 18:15 så hela dagarna i veckan e man själv.. 

Var e min berömmelse varför får vi aldrig höra nått bra..

Vi fixar 
Matlagning 
Städning
Tvätt 
Har ordning på allt

Ibland inte för att tala illa om min sambo men ibland förstår Inte han, han e inte tacksam för de jag gör tyvärr ingen uppskattning..
Skulle maten inte stå på bordet när han e hemma så e de tjurigt hela kvällen.. Seriöst visst dom jobbar men det e mitt /hans val att skaffa barn men uppskattning e faktiskt fint o höra.
Han kan vara hemma i 1dag o vara så slut eller ibland några timmar o vara så trött , varför kan dom inte förstå när en annan säger att man behöver lite egen tid??

Dom får uppskattning o allt för dom timmarna med barnen,dom får höra så grym han e o såna saker , du e duktig som fixar med barnen.. Klart dom e duktiga o jag berömmer dom , men jag börjar bli trött på att vi mammor inte får höra nånting ( trött på för givet )
Jag skulle så gärna höra uppskattning o duktig o stark man e , o de allt blir så roligare o man mår faktiskt bättre man blir stolt över sig.. Vi e så mkt starkare än papporna, men de e faktiskt inte bara att ta för givet när de gäller oss mammor, vi kanske mår skit ibland men ingen bryr sig..
När ska folk fråga oss hur vi mår, jag e även gravid med mitt tredje barn o längtar men jag gör allt verkligen men e de så samhället ska vara, vi mammor för givet o papporna e fantastiska när dom deltar, visa uppskattning till oss mammor o ge oss berömmelse...

Pappan skulle aldrig klara av att föda, när dom knappt klarar av att vara sjuka, dom sätter sig på arslet o vi ska göra allt.. 

Låter som jag talar om min egen sambo ja faktiskt en del sammanhang i detta men känner många som har de värre..

Jag kan känna ibland nu som gravid att min kropp e helt slut men så fort jag nämner att jag behöver vila en stund e de katastrof...

Jag älskar att ge berömmelse till min sambo men jag blir glömd, jag älskar honom så otrolig, men jag e sårbar också..så jag har slutat med att ge berömmelse o så..

Jag vill ge er mammor , ensamstående o sambos ja alla mammor ..vilken kraft o styrka ni har.. Ni gör ett otroligt jobb

Det finns så mkt att skriva, men även pappor som kanske e ensamstående jag vill ge alla pappor som tar hand om sina barn uppskattning o vilket jobb.. Men extra till alla mammor som tar hand om sina barn...

Ne nu sängen natti



Kommentarer

Postat av: Natha

Publicerad 2014-04-08 20:36:54

Du är en fantastisk mamma! <3 Heja dig och heja oss alla mammor som finns ute i världen som håller hemmet stående när karlarna är ute och jobbar :D

Svar: Påpeka de att oavsett om vi jobbar också så e de vi som tar allt... Du e också en fantastisk mamma :-)
annasträning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annasträning

Älskar träning o mat ;-) göttar mig med onyttigheter men lever härligt med min sambo o 2 barn på 8 mån o 3 år.. Radhus o bil haha

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela