slapphack.blogg.se

3 barns mamma o sambo,renovering av hus.. detta innehåller träning, renovering o lite smått om mina liv..

1-2/1

Publicerad 2014-01-07 08:02:08 i Allmänt,

träning härligt...

promenad o övningar samt intervall så härligt de var..

körde även torsdagen
löpning ett kort uppvärmningsvarv sen intervall i backe samt lite ben övningar...

kör oftast 3×15 funkar rätt bra just nu..

jag kan känna att de e jobbigt att inte kunna springa milen eller träna på de sättet jag vill.. o jag blir frustrerad, jag går upp i vikt o de e ju rätt då jag e gravid, men de går s0 fort mot vad de gjort innan...
Men som sagt just nu måste jag lyssna på min kropp sim säger ifrån ibland..
Jag har hittat min löparskor nu som jag ska beställa snart för mina e snart helt slut..
Jag kommer köra New Balance denna gång även snygga o så sköna skor, hade de för längesen nu har de varit Nike men de börjar bli tröttsamma o New Balance som jag vill ha e perfekta för min löpning o fötter: -) som även Nike också varit.jag tycker annars de där e svårt men när en fot specialist talar om för dig så e de mkt lättare.. jag som spelat fotboll länge o har fel steg fick reda för några år sen hur allt såg ut så sjukt, inlägg o allt men nu behövs dom inte mer dom behövdes bara ett tag... rehabilitering e toppen ibland..:-)

men jag hoppas löpning3n håller i sig nu e tag till,har även beställt tränings byxor ej för löpning men som jag kan ha till gym (om Jag kommer dit)men även o springa i...jag kommer köra mkt styrka nu..
lillen e ju beräknad i juni som de e just nu men snart får vi veta, Gud vad vi ska ut o springa tillsammans älskar att springa.med vagnen enkelt o smidigt även motstånd lite..


lägger ut bilder på skor o byxor som e träningskläder..

nu kör vi: -)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annasträning

Älskar träning o mat ;-) göttar mig med onyttigheter men lever härligt med min sambo o 2 barn på 8 mån o 3 år.. Radhus o bil haha

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela